Images tagged "%D1%83%D0%B5%D0%B1-%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B5%D0%BA%D0%B7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE"

  1. Здравейте! Това е просто коментар.
    За да триете и редактирате коментари просто влезте с потребителското си име и разгледайте отново коментарите на тази публикация. Ще намерите връзки за редактирането и триенето на коментарите.

  2. Браво! Забелязал съм, че има доста хора (за някои като Вас това са клиенти както и за мен – разработвам сайтове също), които са с много слабо разбиране за това какво реално въвличат „детайлно“ поставените им изисквания, като техните претенции никога не стихват. Сега като чета всичко това силно се радвам, че не ми възложиха работата по този проект по-горе цитираните „иноватори“ на електронни издания и по-конкретно АП 🙂

  3. Аман от тъпанари, дето не знаят какво искат. Браво за поучителната статия!

  4. Определено трябва да се обърне внимание и на мобилната версия на даден сайт, защото света и технологиите се развиват именно в тази посока. Често се случва потребителите да погледнат в някой сайт за малко през смартфона си и би било доста глупаво, ако настройките на сайта не са направени така, че да бъдат удобни и за мобилни версии. Лично на мен ми е било трудно да превключа към мобилната версия на един от най-използваните социални сайтове, когато за първи път си купих смартфон и все още смятам, че има малки неудобства. Именно за това е важно да се развие и тази вероятност за потребителите.