Български награди за уеб 2013г.

На 27 Юни се състояха ежегодните награди за уеб, организирани от Българска Уеб Асоциация.

Всяка от последните пет години използваме възможността да представим интересни проекти, над които сме работили през изминалата година пред пред жури, което и тази година бе представено от професионалисти, колеги от уеб бранша, познаващи добре спецификата на работа в сферата и поставящи адекватно оценка на изпълнението на уеб проектите, представени в конкурса.

Церемонията по обявяване на победителите и връчване на наградите, се проведе в Paradise Center, като тази година направи впечатление, че атмосферата бе много изискана, обстановката и цялостната организация бяха изключително приятни.

За доброто ни настроение определено допринесоха и двете награди, които получихме за най-добър уеб сайт:

В категория Строителство и архитектура, бяхме наградени за уеб сайта на AEC.bg – уеб сайт с адаптивен (responsive) дизайн, представящ дейността и портфолиото на строителна компания AEC Construction.

Втория проект, който бе отличен с първо място в категория „Услуги и консултации“ е уеб сайта на Дайрект Сървисес – компания за оперативни решения за всеки бизнес.

Използвахме сцената на конкурса да благодарим на клиентите ни да реализираме съвместно уеб проектите, като наградите им доказват, че съвместните ни усилия в тази насока са успешни и спрямо стандартите за стилна визия и добра функционалност, иновации и съвременни подходи и технологии.

Макар да не достигнаха до награди, другите проекти, които представихме в тазгодишното издание на конкурса също бяха силни претенденти и се състезаваха с не по-малко силни проекти в отделните категории:

В категория „Здравеопазване и социална дейност“ представихме два проекта – и двата на дентална тематика, но с различна насоченост, структура и разбира се визия:

www.bulgariandentist.com – уеб сайт представящ услугите на стоматологичен кабинет на д-р Байчева

www.dentaconsult.bg – уеб сайт за стоматологична клиника Дента Консулт

В категория Строителство и Архитектура представихме и www.ceramiche-classic.com – онлайн продуктов каталог за луксозно интериорно обзавеждане на банята и дома.

Друг интересен за нас проект бе Уеб сайт и мобилно приложение Audio-kristagy.bg – проект за аудио книги с който участвахме в категория Мобилно приложение и категория Култура, Изкуство, Наука и образование.

На петото поредно издание на Български награди за уеб получихме за пети път признание за усилията, които полагаме в ежедневната ни работа, за което отново благодарим на екипа на Екзисто, на клиентите, които с които имаме удоволствието да работим и на журито и целия екип на Българска Уеб Асоциация.