За нас

Exsisto – смислено обусловена латинска дума е име на екип от опитни и мотивирани ИТ специалисти с обширни познания от програмиране за микроконтролери до уеб маркетинг.

Преданост към целите на клиента и познания стоят в основата на бизнес практиката, която прилага и внедрява решения и услуги бързо и ефективно по отношение на разходите и резултатите.

Осъзнавайки нарастващите нужди от надеждни и успешно приложени уеб и интернет услуги, Екзисто прилага изпитани подходи и решения, почерпени от практиките на съвременните софтуерни технологии.

Нашите услуги са насочени към предлагане на широк спектър от услуги, които да позволят на Вас или Вашият бизнес да придобиете конкурентни преимущества и подобрения на Вашият бизнес в много аспекти:

Постоянният интерес и процес на усвояване на нови технологии и иновативни концепции позволява на екипа на Екзисто да придобие съществени познания в областта на съвременното софтуерно инженерство и информационни технологии, които осигуряват успеха на редица успешни онлайн, уеб и телекомуникационни решения, които са достъпни за Вас и Вашият бизнес и биха му позволили да ги приложи при редуцирани разходи.

Оперирайки чрез няколко технически и развойни центъра в България и централна Европа, уеб дизайн агенция Екзисто предлага обширен набор от услуги и решения от пакети свързани с успешното интернет представяне, уеб хостинг услуги, специфично разработен софтуер, решения свързани с компютърна сигурност до решения свързани с интернет телефония и комуникации.

* exsisto: to stand forth, to emerge, appear, exist, be, arise

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *