Разработка на iPhone приложения

Екзисто ООД е една от първите уеб агенции, която предлага услугата „Разработка на приложения за iPhone“ в България.

С появата на iPhone света на мобилните технологии се промени изцяло. Със своя Touch екран и акселерометър потребителите получават много повече от мобилен телефон. Когато към тези дадености, прибавим и възможността да използваш най-различни полезни приложения и забавни игри, iPhone се превръща в нов комуникационен канал, който Вашите потребители използват ежедневно.

Екипа на Екзисто ООД има натрупан солиден опит в изработката на разнообразни приложения, но при програмирането за iPhone има особености, които трябва да се вземат под внимание с цел достигане на интуитивно, приятно за използване и успешно приложение.

Така например дизайн оформлението трябва да е съобразено с размера на iPhone, което реално поставя ограничения и изисквания за разработка на функционално приложение, което да представя добра графика, без това да е за сметка на информацията, която е най-необходима за опериране с приложението.

Екипа ни от специализирани в областта програмисти и дизайнери ще разработят нужното за Вас приложение, без значение дали става въпрос за преработка на приложение, така че то да е съвместимо с iPhone платформата, или за изработка на ново приложение по Ваша идея.

Приложенията, които сме разработвали варират в различни сфери и области, като например:

* Игри за iPhone
* Бизнес приложения, продажби
* Приложения свързани с производство
* Интеграция на уеб услуги
* Преработка на уеб приложения и уеб сайт за iPhone
* Графичен дизайн за iPhone приложения – икони, схеми, екрани на приложение
* Анимации за iPhone
* Bluetooth приложения
* Други, свързани с конкретна идея или изискване на клиента

За разработката на iPhone приложения, екипа ни използва технологии, като:

* iPhone Software Development Kit
* Cocoa Touch / Objective C
* Xcode IDE
* Interface Builder
* Open GL ES
* Open AL
* Audio Video Foundation Framework
* core Graphics
* Bonjour Web
* XML Parsing
* други

Имате уеб сайт или електронен магазин? Потърсете ни за да разработим версия за iPhone с която да достигнете до нова аудитория, нов пазар на който бързо бихте могли да се докажете, като доставчик на услуги или продукти. Екипа ни от консултанти ще се радва да Ви консултира напълно безплатно за възможностите, които бихте могли да използвате за изработка на Вашето приложение.