Fjallraven Premium Reseller онлайн магазин

През лятото на 2019г. Екипът на Екзисто разработи изцяло обновения двуезичен онлайн магазин на Fjallraven Shop Sofia, достъпен на адрес www.fjallraven-shop.bg.

Fjallraven Shop Sofia е първият в България партньорски магазин и представител на шведската марка за аутдоор екипировка Fjallraven (Фиелревен), ръководен от екипа на Скишарки ООД, предлагащ изключително високо ниво на обслужване и голям избор от качествени продукти.

Онлайн магазинът е реализиран изцяло на базата на responsive дизайн концепцията, т.е. съдържанието е лесно достъпно, удобно и добре изглеждащо на всички видове десктоп и мобилни устройства. Дизайнът е съобразен с корпоративната идентичност на бранда, използвана и в нейния търговски обект в The Mall център – София.

Каталогът предлага пълната гама от продукти на марката Fjallraven, организирани за удобство на потребителя в тематични категории и подкатегории, достъпни от главното меню на сайта.

Продуктовият списък дава ясна представа на потребителя в каква цветова гама се предлага всеки един от продуктите без да е необходимо да преглежда всеки продукт поотделно, а пазаруването става лесно и бързо с едва няколко клика на мишката.

Структурата, съдържанието и ресурсите, нужни за зареждането на сайта са изцяло съобразени с последните тенденции в Page speed и SEO оптимизацията, диктувани от водещите интернет гиганти като Google.

Back-end разработката включваше изграждането на комплексен по своите възможности администраторски панел за въвеждане на съдържанието на уеб сайта, в това число продукти, артикули, цветове и размери, както и web API за комуникация на каталога с външната ERP система на Fjallraven Shop Sofia, с цел автоматично обновяване на продуктовите наличности, а потенциално и други детайли на номенклатурата.

За разработката на back-end частта заложихме на Phalcon PHP, доказал се като една от най-бързите и леки, но в същото време и богати на възможности среди за разработка на PHP. Данните са структурирани в MySQL 8 – последната версия на най-популярната система за управление на релационни база данни.

Натрупаният опит в сферата на проектирането на онлайн магазини ни позволява уверено да разработваме решения за установени вериги, марки и търговски обекти, като продължаваме да търсим възможността да изберем съвместно с клиента най-добрите условия и решения, съобразени с бизнес целите му.

Нуждаете се от онлайн магазин? Не се колебайте, а поискайте оферта за подобен проект.