Първи позиции в App Store

През настоящата седмица още едно приложение разработено от Екзисто за Давид Холдинг достигна до милиони потребители в App Store.

Приложението се казва Walk2Help и има благотворителна насоченост, изразена по един по-нестандартен начин.

Да вървиш пеша и с това да подпомогнеш реализацията на заслужаваща си кауза е един иновативен подход, с който същевременно поддържате добро здраве и помагате на интересни инициативи да се превърнат в реалност.

Как става това? Приложението измерва разстоянието, което изминавате, като за всеки метър дава определен брой точки. С тези точки Вие подкрепяте някоя от каузите, публикувани в приложението. Която кауза събере нужния брой точки, бива подкрепяна от спонсорите.

След като приложението бе официално достъпно за изтегляне в App Store то бързо се изкачи на първа позиция в своята категория Lifestyle.

sylvaniacic online
С гордост отбелязваме, че друго iOS приложение – „Приказки за деца„, което неотдавна бе N1 в Top Paid Apps в българския App Store също продължава да се радва на популярност и все още държи първо място в категория Entertainment.

Радваме се, че приложение разработено от екипа ни продължава да се радва на интереса на аудиторията.

В общата класация на платени приложения в App Store, „Приказки за деца“ поддържа предни позиции и се намира на престижното второ място.