Ретроспекция на 2011 година

В последният работен ден на 2011 връщаме лентата назад за кратка равносметка за работата ни през годината. Едно от нещата, които ни радва е възможността да предложим нова услуга, която все по-активно ще навлиза в близко бъдеще – мобилните технологии. Мобилни уеб сайтове и приложения са съществена част от проектите, над които сме работили през 2011. Сайтовете за групово финансиране са друга ниша, която съществено разработвахме през годината, като можем да смело да заявим, че сме от първите български уеб агенции, които имат съществен опит и познание в тази област и познаваме добре спецификата на този пазар, който към момента е по-развит извън рамките на страната ни. 34 на брой са проектите, които сме завършили успешно през годината, без да броим тези, над които работим в момента. От тях:

Мобилен уеб сайт: 9 проекта
Мобилни приложения: 5 проекта
Електронни магазини: 2 проекта
Сайтове за групово финансиране: 6 проекта
Корпоративни уеб сайтове и продуктови каталози: 12 проекта

За някой може би не е много, за нас е с над 20% повече в сравнение с проектите ни през 2010 година, но по-важното е че и през тази година сме един добре организиран и сплотен екип, който работи заедно, открива нови хоризонти и нови предизвикателства, с които да допринесем допълнителна стойност към проектите на настоящите ни и бъдещи клиенти.

Друго с което можем да се похвалим тази година е 4-те награди, които ни бяха присъдени в различни категории от Българската Уеб Асоциация и конкурса БГ Сайт 2011. Хубаво е усещането, че работата ни е оценена подобаващо и със сигурност ни стимулира и мотивира да продължаваме занапред с много усилия да гоним добри резултати.